My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo

Pozvánka na výstavu Dům a zahrada Liberec 4. 5. - 7. 5. 2017

13.ročník výstavy zabývající se úpravou a zařízením interiérů, exteriérů a potřebami pro zahrádkáře. Výstava Dům a zahrada Liberec nově probíhá v prostorách moderní multifunkční haly Home Credit Areny. K dispozici budou jak vnitřní prostory zahrnující 4 pavilony a 2 mobilní haly, tak venkovní areál o rozloze 4000m2. Samozřejmostí je výborné a moderní zázemí pro návštěvníky a také vystavovatele.

Dům a zahrada LiberecDům a zahrada Liberec

Jedním z témat veletrhu budou například stavební materiály. Svoji nabídku představí také společnosti zabývající se rodinnými domy na klíč, chalupami a rekreačními chatami.  Pro zahrádkáře zde budou vystaveny zahradnické potřeby a mechanizace.

Co se týče vybavení interiéru, nalezneme zde širokou nabídku domácích potřeb a elektrospotřebičů. Naleznete zde také novinky v nábytku, kuchyně a koupelny. Samozřejmostí bude široký výběr bytových doplňků a vše pro hobby činnosti.

Dům a zahrada LiberecDům a zahrada Liberec

V loňském roce se výstavy zúčastnilo více jak 17 tisíc návštěvníků a 198 vystavovatelů představilo svoji nabídku. Uvidíme jestli tyto čísla letos porostou. Přijďte navštívit veletrh Dům a zahrada Liberec a připravte své zahrady a obydlí pro letošní rok.


Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli
První nákup

zadejte svůj email a získejte slevu na váš první nákup po zaslání ihned obdržíte slevový kód.

Získejte 100 Kč na váš nákup