My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo

Mohlo by Vás zajímat

Sedací vaky

Ideálním doplňkem obývacího, dětského nebo studentského pokoje jsou sedací vaky a pytle. Vybírat můžete z řady tvarů a barev. Sedací vaky a pytle oživí váš interiér.

Vyplněny jsou bílými předpěněnými polystyrenovými EPS kuličkami, které splňují vyhlášku Ministerstva zdravotnictví o hygienických požadavcích na výrobky pro děti do 3 let. Každý sedací vak má skrytý uzávěr, díky kterému můžete kuličky doplňovat nebo odebírat a upravit si tak vak podle svých představ.

Sedací vak AlmaSedací vak Alma

Jaký pořídit a na co se zaměřit?

Sedací vaky jsou zajímavým doplňkem bytového interiéru, který ocení i děti. Jejich výběr není ale vůbec jednoduchý. Barvu a tvar si jistě každý dokáže představit.

Sedací vak Míč

Sedací vak Míč

Na které faktory u sedacích vaků se tedy zaměřit?

Každý si může vybrat z nepřeberného množství barev a velikostí. Velikost si vybíráme podle toho, k čemu má vak sloužit. Pokud chcete vak využívat hlavně na sezení, je důležité, aby byl rozměr větší než 140 cm. Jedině tak budete mít opřenou i hlavu a vyhnete se nepříjemným bolestem krční páteře. Pokud ale rádi lenošíte a chcete ho také na ležení, musí mít alespoň jedna strana okolo 180 cm.

Dlouhodobou životnost vaku vám zaručí výplň. Kvalitní výplní jsou tvrzené polystyrenové kuličky EPS. Ty lišíme podle velikosti a hustoty. Čím větší, tím pohodlnější. Na druhou stranu se dříve slehávají. U kvalitních sedacích vaků najdete otvor na doplňování. Pak už je jen maličkostí koupit náhradní náplň, díky které se nemusíte bát ztráty kvality.

Sedací vak Jednorožec

A na kolik vás takový sedací vak vyjde? Za kvalitní vak zaplatíte od 1400 Kč.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli
První nákup

zadejte svůj email a získejte slevu na váš první nákup po zaslání ihned obdržíte slevový kód.

Získejte 100 Kč na váš nákup