My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo

Matrace z bio pěny Beast lavender

doprava zdarma

Matrace Beast lavender je v podstatě nezničetelná matrace. Je jedinečná svými vlastnostmi, nosností až 180 kg a přitom si zachovává ...

Detailní popis
Konfigurace produktu
Zvolte rozměr matrace (cm):
Zobrazit další
U této matrace si můžete vybrat snímatelný potah.
Jaký potah vybrat?
Zvolte potah:
již není v nabídce
Popis produktu

Matrace Beast lavender je v podstatě nezničetelná matrace. Je jedinečná svými vlastnostmi, nosností až 180 kg a přitom si zachovává příjemnou tuhost.

Jádro matrace je napuštěné přírodními esenciálními oleji. Prostřednictvím aromaterapie zklidní mysl, zrelaxuje tělo a uvolní stres. Jeho unikátní potah Biorytmic, dokonale zregeneruje tělo po sportovním/pracovním výkonu. Mentorem této matrace je šampion Oktagonu Gábor Boráros. Matrace s výjimečnými vlastnostmi, určená pro aktivní lidi. Dodá vám sílu a energii do dalšího dne.


Jadro matrace:

  • levandulová pěna
  • pěna Neroli


Potah matrace Biorytmic - látka s obsahem přírodních minerálů, které vyzařováním přirozené energie pozitivně ovlivňují "komunikaci uvnitř těla" a proudění energetických toků. Ty jsou zodpovědné za správné fungování organismu, což je základní předpoklad pro předcházení nemocem a udržení si zdraví. Účinky minerální terapie si můžete na sobě ověřit za pomoci jednoduchého balančního testu. Působením minerálů se budete cítit omlazení, sníží se úroveň stresu, váš organismus bude lépe relaxovat, regenerovat a budete se cítit lépe. Probouzet se budete s pocitem svěžesti, odpočatý a vaše tělo bude plné síly a energie

Prodloužená záruka na 5 let.

Nosnost 180 kg, výška 23 cm.

Vhodné při zdravotních problémech: bolest křížů

"Levandulový PĚNA" v sebe skrývá spojení historického poznání, bylinářství, léčitelství a moderní technologie. Ve starém Egyptě byla Levandule využívána v kosmetice a při výrobě parfémů. Masti a vonné oleje z levandule používala pouze nejvyšším vrstva - královská rodina a církevní hodnostáři. Když archeologové otevřeli Tutanchamonovy hrobku, v hliněných nádobách našli balzamovací mast s obsahem levandule. Římané ještě více poodhalili Ekonomicky dvůr účinky levandule prostřednictvím aromaterapie léčili bolesti hlavy, stavy úzkosti a depresím. Levandule používali Jako repelent nebo antiseptikum. Jako nápoj ji pili proti migréně.

 

NEROLI je esenciální olej, který se luhuje z květů hořkého pomerančovníku. Název je odvozen od jména princezny z Neroli. Princezna již v 17. století používala tento olej na parfémování rukavic a vody na koupání. Olej se vyrábí vodní destilací z jemných čerstvých květů. Květy se sbírají ručně, aby nedošlo k poškození lístků. Je to velmi náročný proces, protože na jeden litr oleje je nutná jedna tuna květů. Pro velkou náročnost výroby, nádherné vůni a zdraví prospěšných vlastností je považován za jeden z nejdražších olejů na světě. Je součástí mnoha exkluzivních parfémů. Olej NEROLI je vyhledáván pro své uklidňující účinky na nervový systém. Pomáhá při úlevě od psychického napětí, zlepšuje cirkulaci krevního oběhu. Čerstvá medová vůně působí jako antidepresivum. Všechny jeho vlastnosti usnadňují boj s nespavostí a neklidným spánkem. Zapracováním esenciálního oleje NEROLI do HR pěny NEROLI vznikl výjimečný produkt, který v matracích MATERASSO přináší do vašeho odpočinku novou dimenzi. Tou dimenzí je AROMA-TERAPIE, jejíž účinkem se oddáváte, kdykoliv odpočíváte na matraci NEROLI THERAPY.

Vakuové balení:

Po rozbalení se musí matrace "nadechnout". Ideální je uložit matraci na rovnou plochu bez zatížení po dobu 72 hodin. V průběhu dané doby je vhodné matraci také otáčet, aby rovnoměrně nabyla své správné výšky. 

Věnujte své matraci péči a bude Vám sloužit k Vaší spokojenosti.

Produkt se nachází v kategoriích:

Bio pěna
Parametry

Parametry

Tuhost:
Tvrdá
Nosnost:
180 Kg
Snímatelný potah:
ANO
Zimní strana:
NE
Letní strana:
NE
Pratelný potah:
ANO
Výška matrace:
23 cm
Antibakteriální:
NE
Partnerská:
NE
Záruční doba:
5 let
Potřebujete pomoc s výběrem?
Prodejna
Nevíte si rady?
Rádi vám poradíme
+420 511 146 748 Po-Pá 8:00 - 17:00 hod. info@ketyban.cz
Zavoláme vám zpět

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracovaním osobních údajů

Hodnocení (0)

Kvalita ověřena vámi, našimi zákazníky. Více než 3000 pozitivních recenzí.

vše (1553)
Heureka (1358)
Zbozi.cz (195)
5
Rychlost a kvalita
danazaj889 | 28.03.2024
4,5
celkově spokojen s nákupem
Ověřený zákazník | 08.03.2024
5
Rychlost,dobrá domluva
Ověřený zákazník | 17.02.2024
5
Rychlost,dobrá komunikace
sindyadelka | 14.02.2024
4,5
celkově spokojen s nákupem
Ověřený zákazník | 08.03.2024
5
Rychlost,dobrá domluva
Ověřený zákazník | 17.02.2024
5
Rychlost a komunikace
Ověřený zákazník | 01.02.2024
5
Vše klaplo jak mělo.
Ověřený zákazník | 21.12.2023
5
Rychlost a kvalita
danazaj889 | 28.03.2024
5
Rychlost,dobrá komunikace
sindyadelka | 14.02.2024
2,5
Zatím nic
| 03.02.2024
5
Prompní vyřízení objednávky, flexibilitu v datu doručení
vratislav.tumpach | 27.01.2024
zobrazit další recenze
První nákup

zadejte svůj email a získejte slevu na váš první nákup po zaslání ihned obdržíte slevový kód.

Získejte 100 Kč na váš nákup