My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo

Jídelní sety pro velké rodiny

Jídelna, vedle obývacího pokoje, je místem, kde se setkáváme se svou rodinou, přáteli a blízkými. Měla by tedy být vybavena jak kvalitním, tak plně funkčním nábytkem vhodným nejen pro 2 osoby, ale také pro početnější skupinu. Společně strávený čas u společného oběda či večeře zlepšuje vztahy.

Jídelní sestava Monat + OliviaJídelní sestava složená ze stolu Monet a židlí Olivie

Ideální volbou v tomto případě mohou být rozkládací jídelní stoly a židle. V nabídce je však velké množství prvků a může se stát, že zvolená kombinace nebude tím pravým ořechovým. Proto jsou v nabídce jídelní sestavy, které spojují vhodné prvky - často za zvýhodněné ceny.

Kombinace s rohovou či rovnou lavicí

Někteří s ohledem na prostor a vkus zvolí některou jídelní sestavu s rohovou lavicí. Před několika lety se rohové lavice těšily velkému rozmachu a měla je téměř každá domácnost. Po tomto období následoval útlum v jejich pořizování. V posledních letech však opět nacházejí místo v jídelnách nebo kuchyních.

Jídelní sestava Helena 4+1Jídelní sestava Helena 4+1

Novodobé rohové lavice se vyrábí z moderních materiálů. Výroba však nezapomíná ani na osvědčené kombinace. Například u jídelní sestavy Sevila 4+1 si můžete vybrat jak osvědčenou červenou potahovou látku v klasickém buku, tak modernější barvu, například fialovou v kombinaci s dezénem dubu Sonoma.

Jídelní sestava Sevilla 4+1Jídelní sestava Sevilla 4+1

Kombinace stolů a židlí

Klasickou setavou může být jídelní sestava Gastro + Pamela, která se skládá z pevného stolu Gastro a 4 židlí Pamela. U této sestavy si můžete vybrat z 10 dezénů dřeva. Samozřejmostí je také možnost dokoupení více kusů židlí.

Jídelní sestava Gastro + PamelaJídelní sestava Gastro + Pamela

Je také možné si objednat klasický pevný stůl s židlemi, který je vhodný pro 4-6 člennou rodinu. Příkladem může být jídelní sestava Aut-4000. U této sestavy si nemůžete sami navolit kombinaci dezénů a potahových látek, naopak výhodou je její skladová dostupnost.

Podle vlastních představ

Jídelní sestavu si můžete také nakombinovat sami podle Vašich potřeb ať už v klasickém designu nebo modernějším.

Ať už tedy zvolíte jídelní sestavu skládající se ze stolu a židlí, nebo rohové/rovné lavice stolu a židlí, jistě zažijete příjemně strávené chvíle s přáteli.

Jídelní sestava

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli
První nákup

zadejte svůj email a získejte slevu na váš první nákup po zaslání ihned obdržíte slevový kód.

Získejte 100 Kč na váš nákup