My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo

Mohlo by Vás zajímat

Objevte krásu a pohodlí křesel

Vybírejte z nových a krásných kusů nábytku. Oživte Váš obývací pokoj, ložnici, nebo také kancelář díky novému a pohodlnému křeslu. Moderní a výrazná křesla jsou designovým  hitem a Vy si je nyní můžete pořídit také. Máme pro Vás hned několik variant, tak aby si vybral opravdu každý. Ne všichni mají dostatek prostoru pro robustní ušák či pohovku, proto jsou zde i menší a stejně pohodlné možnosti.

Buďte kreativní!

Oblíbenou a tolik příjemnou variantou k posezení je starý dobrý ušák. Křeslo větších rozměrů, které se skvěle hodí do každého interiéru, jen s o něco větší náročností na prostor. Zachumlejte se do deky a otevřete knížku v jednom z úžasně pohodlných a také krásných kousků. A těch barev co je na výběr!

Luxusní a extrémně pohodlné křeslo-ušák Charlot Vám udělá hned dvojí službu. Jedná se o krásný a výrazný doplněk interiéru. Jistě se stane oblíbeným místem  pro odpočinek, díky vysokému opření hlavy a měkkému, prostornému sezení s podepřením rukou. Samozřejmostí je výběr z několika barevných provedení, které uchvátí každého.

Křeslo/ušák Charlot

Křeslo Astrid s taburetem ještě zvýší Váš pocit komfortu. Křeslo je robustní a především krásné s nepřeberným množstvím barevných variant. My jsme pro Vás vybrali jednu z těch „divočejších“.Křeslo Astrid s taburetem

Poněkud modernější pojetí klasického křesla- ušáku Vám nabídne luxusní křeslo Belek. Pohodlí je s tímto křeslem zaručeno, a navíc vdechne nový vítr do Vašeho interiéru. Věřte, že do tohoto křesla se bude chtít posadit úplně každý.

Ušákové křeslo Belek

Zkuste „něco jiného“

Pokud hledáte o něco netradičnější až extravagantní doplněk Vaší relaxační či obytné zóny, jistě Vás zaujme pohodlné křeslo-lenoška Lagoa . Toto elegantní křeslo z ekokůže můžete pořídit také v černé nebo jemné bílé barvě.

Křeslo - lenoška Lagoa

Jedinečný pocit exkluzivity Vám jednoduše dodá křeslo Cuba. Jeho kožený vzhled a robustní provedení udělá dojem a zaujme v každém pokoji. Nebojte se také kombinace s modernějšími kousky, o to více vynikne jeho jedinečný design. Volit můžete mezi krátkou variantou pro jednoho nebo delší pohovkou pro 2 osoby

Moderní křeslo Cuba

 

Pohodlí především

Pokud je pro Vás důležité pohodlí a až poté estetika, rozhodně si udělejte radost tímto polohovatelným křeslem Zander v krásné mentolové barvě. Křeslo si můžete nastavit tak, jak je Vám příjemné s možností podepření nohou na stylovém taburetu a sklopením opěrky zad. S tímto křeslem Vás po usnutí před televizorem záda už nikdy bolet nebudou.

 Polohovatelné Zander

V jednoduchosti je krása

Pokud uznáváte především jednoduchost, neměli byste přehlédnout tento designový kus, jehož největší předností je právě lehkost a pohodlí. Křeslo Kalifa můžete zakomponovat jednoduše do každého interiéru, jelikož barvu a variantu s nebo bez podhlavníku si vybíráte sami.

Pohodlné křeslo Kalifa

Dalším křeslem, které neupoutá Váš pohled ihned, ale přesto Váš interiér dokonale rozzáří a dodá pocit útulnosti, je ASB-026. O co nenápadněji může působit, o to větší efekt a pohodlí Vám přinese.

Krásné elegantní křeslo ASB-026 

 

Máte již svého vítěze? Chystáte už prostor proVáš čtecí koutek přímo u knihovny, či relaxační zónu s výhledem na zahradu? Neváhejte a udělejte si radost křeslem, které Vám bude dělat dlouho radost. Jakmile jednou usednete, svého místa se již nebudete chtít vzdát..

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli
První nákup

zadejte svůj email a získejte slevu na váš první nákup po zaslání ihned obdržíte slevový kód.

Získejte 100 Kč na váš nákup